Rombouts koffie: één van de merken van Ton van Belkom

rombouts koffie

Rombouts Koffie is een Belgisch familiebedrijf dat al sinds 1896 koffie produceert. In dat jaar brandt Frans Rombouts voor het eerst zijn eigen koffie. Deze passie voor koffie is de basis van het succes van Rombouts. Het bedrijf is zelfs de uitvinder van de individuele koffiefilter (anno 1958), waarmee individuele koffieliefhebbers voortaan zelf een perfect kopje koffie kunnen zetten. Het succes van dit concept heeft mede gezorgd voor de grootste reputatie die Rombouts nog altijd heeft.

Duurzame koffie, eerlijke handel

Sinds 1966 heeft Rombouts Koffie de titel 'Gebrevetteerd Hofleverancier van België'. Een titel die staat voor de kwaliteit van de producten van Rombouts. Daarnaast loopt Rombouts ook voorop als het gaat om duurzaamheid en eerlijke handel. Al in de vroege jaren '90 brengt Rombouts een serie fairtrade producten op de markt. Daarnaast zet het bedrijf zich jaar na jaar in voor betere leefomstandigheden voor de kleine koffieboeren, onder andere door een reeks producten met het Max Havelaar keurmerk aan te bieden. De productieprocessen zijn zo milieuvriendelijk mogelijk ingericht.

Het beste halen uit koffie

De kwaliteit van Rombouts Koffie wordt gegarandeerd door een zorgvuldige keuze van de gewassen, een strenge kwaliteitscontrole en het ambachtelijk branden van de koffie. En dit proeft u!

Rombouts Koffie op de werkvloer?

Ton van Belkom uit Tilburg is leverancier van koffie, thee en alle bijkomende producten. Eén van onze favoriete merken is Rombouts. Wij voorzien uw kantoor of horecazaak dan ook graag van deze lekkere koffie. U kunt bij ons nog gemakkelijk telefonisch of per e-mail bestellen en wij bezorgen wanneer het u uitkomt. Ook kunnen wij u adviseren over geschikte koffieautomaten.

Benieuwd naar deze lekkere koffie? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Neem contact met ons op voor een afspraak!