Professionele koffiemachine

Willen u en uw medewerkers elke dag weer kunnen genieten van een lekkere kop koffie? Dan biedt een professionele koffiemachine in uw kantoor zeker uitkomst. In ons ruime assortiment vindt u allerlei soorten koffiemachines, namelijk instant, fresh brew, espresso, filter, pods en nog diverse andere machines. Ontdek nu welke koffiemachine aansluit bij uw wensen.

Welke professionele koffiemachine past bij u?

In feite doen alle koffiemachines natuurlijk hetzelfde, namelijk warm water langs gemalen koffiebonen leiden zodat het water mengt met de smaak en het aroma van de koffiebonen. Toch maakt elke soort koffiemachine gebruik van een net iets andere techniek wat leidt tot diverse varianten koffie. Welke koffiemachine het best bij u past, hangt onder andere af van hoeveel koffie u en uw medewerkers drinken, hoe gevarieerd u het aanbod wilt hebben en hoe lang u wilt wachten op een kop koffie.

Van advies tot levering

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele koffiemachines voor diverse bedrijven. Wij adviseren u graag over het soort koffiemachine dat bij u en uw medewerkers past. U kunt erop rekenen dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen van de machines. Samen zullen we de mogelijkheden bekijken om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Naast een koffiemachine, kunt u bij ons namelijk ook op regelmatige basis de beste koffie en allerlei andere benodigdheden bestellen, makkelijk per mail of telefoon.

Wilt u, samen met uw medewerkers, ook dagelijks genieten van de beste koffie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!