Over ons

Het van oorsprong Tilburgse bedrijf Ton van Belkom vof ontstond in 1995. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een volwaardig leverancier op het gebied van koffie, thee en alle bijkomende producten. De producten zijn terug te vinden in de horeca, midden-en klein bedrijf en bij de particulier.

1961
Voor zijn eerste baan brengt Ton van Belkom op de fiets bestellingen rond voor een groothandel in tabak, koffie en thee. Hier ontstaat dan ook zijn affiniteit met het product.
1995
Een unieke kans doet zich voor: Jan Oostelbos, waar Ton zijn carrière ooit begon, stelt voor om IDEEMAT, een producent van koffiemachines, zelfstandig te gaan vertegenwoordigen. Samen met zijn vrouw Lia besluiten zij samen deze uitdaging aan te gaan. Vanuit een geheel eigen visie op dienstverlening - waarbinnen goede klantrelaties en optimale service de hoofdrol spelen - worden al snel de nodige contacten gelegd. Vanuit hier gaat het snel en maakt het bedrijf een groeispurt. De zaken gaan goed. Vandaag de dag is het mogelijk alle mogelijke varianten koffie, thee maar ook machines te bestellen.
2013
Een nieuwe ontwikkeling doet zich voor binnen het bedrijf. Dochter Nathalie van Belkom en partner Jeroen Slaats nemen de beslissing om het bedrijf over te nemen. Dit betekent veel voor Ton omdat hiermee het bedrijf, wat hij vanaf het begin heeft opgebouwd, voortgezet kan worden. De nieuwe ideeën van Nathalie en Jeroen, gecombineerd met de kennis en ervaring van Ton, zorgen voor een frisse blik op de toekomst. Ons doel is om ons op een eigentijdse, moderne manier te ontwikkelen, zonder het ambachtelijke serviceniveau uit het oog te verliezen.

Ton van Belkom levert koffie voor bedrijven en voor de horeca. Ook zijn wij gespecialiseerd in professionele koffiemachines.

Volg ons!