Koffiemachine horeca

Als horecaondernemer wilt u uw gasten natuurlijk altijd kunnen voorzien van lekkerste koffie. Zij willen net als thuis rustig achterover kunnen zitten en genieten van een lekkere bak koffie, in welk café of restaurant dan ook. Wij leveren dan ook met veel plezier allerlei koffiemachines en koffiebonen aan diverse horecagelegenheden.

Snel de beste koffie op tafel

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal koffiemachines, in diverse maten, modellen en merken. Wij begrijpen dat u in de horeca de voorkeur geeft aan een koffiemachine die snel de beste koffie op tafel kan zetten. Bovendien is het natuurlijk helemaal handig als uw koffiemachine uw gasten niet alleen voorziet van standaard koffie, maar ook van andere dranken als cappuccino, latte macchiato, thee of een andere warme drank. Wij laten u dan ook graag de mogelijkheden zien voor een snelle koffiemachine met veel keuzevrijheid op het gebied van warme dranken.

Uitstekende kwaliteit

Wij van Ton van Belkom hebben jarenlange ervaring met het leveren van koffie aan onder andere horecagelegenheden. Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor een koffiemachine voor in uw horecazaak om vervolgens een advies te geven voor een soort koffiemachine. Op regelmatige basis kunnen we vervolgens de verse koffie bij u langsbrengen zodat u uw gasten altijd kunt voorzien van een heerlijke kop koffie. Bovendien nemen we andere zorgen ook graag van u over. Zo kunnen wij u ook voorzien van alle andere benodigdheden zoals suiker, melk en koekjes. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit koffie en een persoonlijke service.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecazaak? Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over onze producten en diensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.