Koffieleverancier

Een vaste koffieleverancier voor uw kantoor biedt u allerlei voordelen. Het zorgt voor persoonlijk contact waardoor de leverancier elke keer weer op uw wensen kan inspelen. Bovendien bent u meteen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld een succesvolle lancering van een nieuw koffiemerk. Met een vaste koffieleverancier zijn u en uw medewerkers verzekerd van de lekkerste koffie op kantoor tegen voordelige prijzen.

Ruim assortiment koffiemachines

Voordat een koffieleverancier regelmatig komt leveren, heeft u natuurlijk eerst een (professionele) koffiemachine nodig. Tegenwoordig is er ontzettend veel keus op dit gebied. Hiervoor is het belangrijk om na te gaan hoe vaak uw koffiemachine ongeveer gebruikt gaat worden en welke soort koffie u en uw medewerkers graag drinken. Een koffiemachine voor enkel koffie, of heeft u liever een koffiemachine die u en uw medewerkers ook kan voorzien van een lekkere kop cappuccino, een kop thee of warme chocolademelk; het kan allemaal.

Koffieleverancier Tilburg

Ton van Belkom, een Tilburgs familiebedrijf, is een koffieleverancier die uw kantoor of horecazaak graag voorziet van de beste koffie. Wij kunnen u adviseren over een geschikte koffieautomaat op uw kantoor en leveren u tevens graag zelf elke maand verse koffie. Natuurlijk verzorgen wij ook alle andere benodigdheden die erbij komen kijken, zoals suiker, melk, koekjes, bekers, filters etc. U belt of mailt ons gewoon uw bestelling door op een moment wanneer het u uitkomt en wij brengen uw koffie(machine) vervolgens persoonlijk bij u langs. Kiest u voor Ton van Belkom als uw koffieleverancier in Tilburg en omgeving, dan bent u altijd voorzien van de beste koffie zonder verdere zorgen.

Wilt u meer weten over onze diensten of producten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!