Koffie voor bedrijven

Niet alleen thuis, maar ook op uw werk, wilt u kunnen genieten van een goede kop koffie. Wanneer u maar wilt. Wij zijn dan ook niets voor niets gespecialiseerd in koffie voor bedrijven. Of u nu een nieuwe professionele koffiemachine wenst, of op regelmatige basis voorzien wilt worden van de beste koffiebonen? Ons familiebedrijf speelt met veel plezier op al uw wensen en behoeften in.

Ruim assortiment koffie voor bedrijven

Iedereen heeft andere wensen als het gaat om koffie. De één geeft de voorkeur aan een dubbele espresso, terwijl de andere liever cappuccino drinkt en weer een ander drinkt gewoon graag een sterke kop zwarte koffie. De soort koffie kan dan ook het verschil maken als het gaat om smaaksensatie. Daarom vindt u in ons assortiment enkel en alleen de beste kwaliteitskoffie. Onze belangrijkste leveranciers zijn bijvoorbeeld Rombouts en Bradley’s, maar ook met leveranciers als Cup-a-Soup en Schulp werken wij veel om zo in alle behoeften van uw medewerkers in te kunnen spelen.

Onze diensten

Dankzij onze jarenlange ervaring als koffieleverancier voor bedrijven zijn wij goed in staat om met u mee te denken. Wij kunnen u helpen met het vinden van de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf en zullen hierbij altijd rekening houden met de nieuwste technologieën. Bovendien kunnen wij u uitgebreid vertellen over het onderhoud dat uw nieuwe machine nodig heeft. Door op regelmatige basis, bijvoorbeeld elke maand, bij u langs te komen met een nieuwe voorraad verse koffiebonen bent u gegarandeerd van altijd de beste koffie voor u en uw medewerkers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over onze producten en diensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.