Koffie op kantoor

U en uw medewerkers willen elke werkdag weer kunnen genieten van een lekkere kop koffie. Koffie op kantoor is dan ook niet weg te denken. Met een professionele koffiemachine kan uw personeel op elk moment eenvoudig zelf een kop koffie naar keuze zetten. U kiest zelf een passende koffiemachine die aansluit bij uw wensen en wij voorzien u vervolgens van lekkere koffie op kantoor.

Ruim assortiment koffie

Koffie is er tegenwoordig in vele smaakvarianten. Een sterke kop koffie met cafeïne, cappuccino, soep, chocolademelk, espresso of een warme kop thee. Uw medewerkers hebben natuurlijk ieder hun eigen voorkeur. Met een professionele koffiemachine levert u altijd de beste koffie op kantoor. U zult zien dat de tevredenheid op de werkvloer toeneemt.

Persoonlijk en servicegericht

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van koffie, thee en alle bijkomende producten in Tilburg en omgeving. Ons familiebedrijf adviseert u over de aanschaf van een professionele koffiemachine en levert u zelf op een regelmatige basis de lekkerste koffie. Bestellen is zo gedaan per telefoon of per mail en indien nodig komen wij dezelfde dag nog bij u langs. Onze servicegerichte aanpak neemt al uw zorgen uit handen en voorziet u van kwaliteitskoffie op kantoor.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over onze producten en diensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.