Diensten

Om volledig in te spelen op de koffiebehoeften willen we graag een partner zijn waarin meedenken en flexibiliteit centraal staan. We onderscheiden ons door een perfect service apparaat, de juiste kennis gecombineerd met kwalitatief hoogstaande producten. Dankzij ons assortiment zijn we in staat in te spelen op elke gewenste situatie. Zowel op het gebied van horeca als op de zakelijke markt kunnen we altijd een juist concept bieden.

Klantervaringen

"Zowel de producten, alsook de service van Ton van Belkom zijn uitstekend. Wij zijn erg tevreden."
John
-
"We werken sinds de zomer van 2013 samen met familie van Belkom, altijd vriendelijk en stipt op tijd. Ze leveren mooie producten met fantastische service. We hopen dat onze samenwerking op deze manier nog jaren lang door mag gaan, maar daar zijn wij niet bang voor!"
Josephine en Maarten
-
"Voor de business ruimte van RKC Waalwijk willen we graag kwaliteit koffie aan onze gasten schenken maar dan wel met een bedieningsgemak die iedereen kan bedienen en genoeg snelheid om de piek op te vangen. Dit heeft de Firma Ton van Belkom perfect voor ons ingevuld. Service, leveringen en de aandacht is van een hoog niveau. Top!"
Horeca Manager GĂ©ron de Werd
-